06/01/2021 06/01/2021 Η Δεσποτική εορτή των Θεοφανείων εορτάστηκε με λαμπρότητα στον Ιερό Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Βασιλείου Τριπόλεως. Το πρωί της Τετάρτης 6 Ιανουαρίου 2020 τελέσθηκε ο Όρθρος και Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μαντίνειας και Κυνουρίας κ.κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ. Κατόπιν έλαβε χώρα με κάθε εκκλησιαστική μεγαλοπρέπεια η Ακολουθία του Μεγάλου Αγιασμού. Οι ακολουθίες τελέσθηκαν...
06 Ιανουαρίου, 2021 - 15:16
Τελευταία ενημέρωση: 06/01/2021 - 14:59

Τα Φώτα στην Τριπολιτσά (ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
Τα Φώτα στην Τριπολιτσά (ΦΩΤΟ)

Η Δεσποτική εορτή των Θεοφανείων εορτάστηκε με λαμπρότητα στον Ιερό Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Βασιλείου Τριπόλεως. Το πρωί της Τετάρτης 6 Ιανουαρίου 2020 τελέσθηκε ο Όρθρος και Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μαντίνειας και Κυνουρίας κ.κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ.

Κατόπιν έλαβε χώρα με κάθε εκκλησιαστική μεγαλοπρέπεια η Ακολουθία του Μεγάλου Αγιασμού.

Οι ακολουθίες τελέσθηκαν με τα προβλεπόμενα μέτρα κατά της πανδημίας του κορωνοιού, παρουσία του πιστού Λαού και του Δημάρχου Τριπόλεως κ. Κωνσταντίνου Τζιούμη.

Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε Καλή φώτιση σε όλους, υγεία, και ταχεία αποκατάσταση των πραγμάτων εκ της λοιμικής νόσου που ταλαιπωρεί ολόκληρη την ανθρωπότητα.

ΠΗΓΗ: ΧΑΜπίτας

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων