06/12/2021 07/12/2021 Με λαμπρότητα και τηρουμένων των μέτρων κατά του κορωνοιού εόρτασε το χωριό Πάπαρι Αρκαδίας τη μνήμη του προστάτου του Αγίου Νικολάου. Την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2021 στην Ακολουθία του Εσπερινού προεξήρχε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Τεγέας κ. Θεόκλητος, πλαισιούμενος από Ιερείς της περιοχής. Οι ευλαβείς κάτοικοι, συγχωριανοί από Αθήνα και Τριπολίτες προσήλθαν στον εορτάζοντα Ιερό Ναό,...
Ενορίες : Άγιος Νικόλαος Πάπαρι Αρκαδίας
06 Δεκεμβρίου, 2021 - 21:19
Τελευταία ενημέρωση: 07/12/2021 - 1:08

Το Πάπαρι Αρκαδίας εόρτασε την μνήμη του Προστάτη Αγίου Νικολάου

Διαδώστε:
Το Πάπαρι Αρκαδίας εόρτασε την μνήμη του Προστάτη Αγίου Νικολάου

Με λαμπρότητα και τηρουμένων των μέτρων κατά του κορωνοιού εόρτασε το χωριό Πάπαρι Αρκαδίας τη μνήμη του προστάτου του Αγίου Νικολάου.

Την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2021 στην Ακολουθία του Εσπερινού προεξήρχε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Τεγέας κ. Θεόκλητος, πλαισιούμενος από Ιερείς της περιοχής.

Οι ευλαβείς κάτοικοι, συγχωριανοί από Αθήνα και Τριπολίτες προσήλθαν στον εορτάζοντα Ιερό Ναό, τιμώντες τον Άγιο Νικόλαο.

Ο Θεοφιλέστατος αναφέρθηκε στον λόγο του στον θαυματουργό και λαοφιλή Άγιο Νικόλαο και μετέφερε τις ευχές του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλεξάνδρου προς τους συγχωριανούς του.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων