24/12/2020 24/12/2020 Με κατάνυξη τελέσθηκε την Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2020, ο Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός της εορτής των Χριστουγέννων στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Βασιλείου Τριπόλεως. Στην Ακολουθία χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, πλαισιούμενος υπό του Βοηθού του, Επισκόπου Τεγέας κ. ΘΕΟΚΛΗΤΟΥ και κληρικών της Τριπόλεως χωρίς την παρουσία των χριστιανών μας, λόγω...
24 Δεκεμβρίου, 2020 - 21:38
Τελευταία ενημέρωση: 24/12/2020 - 21:42

ΤΡΙΠΟΛΗ: Εσπερινός της Γεννήσεως στον Άγιο Βασίλειο (ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
ΤΡΙΠΟΛΗ: Εσπερινός της Γεννήσεως στον Άγιο Βασίλειο (ΦΩΤΟ)

Με κατάνυξη τελέσθηκε την Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2020, ο Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός της εορτής των Χριστουγέννων στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Βασιλείου Τριπόλεως. Στην Ακολουθία χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, πλαισιούμενος υπό του Βοηθού του, Επισκόπου Τεγέας κ. ΘΕΟΚΛΗΤΟΥ και κληρικών της Τριπόλεως χωρίς την παρουσία των χριστιανών μας, λόγω των μέτρων της επιδημίας του κορωνοιού (COVID-19).

ΠΗΓΗ: ΧΑΜπίτας

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων