23/08/2021 23/08/2021 Στην ιστορική Ιερά Μονή Αγίου Νικολάου Καλτεζών Μαντινείας, κατά τη Θεία Λειτουργία της Κυριακής, 22ας Αυγούστου 2021, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλέξανδρος τέλεσε την εις Διάκονον Χειροτονία του Μοναχού Ιακώβου, κατά κόσμον Ιωάννου Κωνσταντίνου. Ο νέος Διάκονος, στην ομιλία του, αναφέρθηκε στην κλίση της Ιερωσύνης, που είχε από την παιδική του ηλικία. Ευχαρίστησε όσους τον ευεργέτησαν...
23 Αυγούστου, 2021 - 23:07

Χειροτονία Διακόνου στην Μητρόπολη Μαντινείας

Διαδώστε:
Χειροτονία Διακόνου στην Μητρόπολη Μαντινείας

Στην ιστορική Ιερά Μονή Αγίου Νικολάου Καλτεζών Μαντινείας, κατά τη Θεία Λειτουργία της Κυριακής, 22ας Αυγούστου 2021, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλέξανδρος τέλεσε την εις Διάκονον Χειροτονία του Μοναχού Ιακώβου, κατά κόσμον Ιωάννου Κωνσταντίνου.
Ο νέος Διάκονος, στην ομιλία του, αναφέρθηκε στην κλίση της Ιερωσύνης, που είχε από την παιδική του ηλικία.
Ευχαρίστησε όσους τον ευεργέτησαν και τον στήριξαν στην ως τώρα πορεία της ζωής του και ζήτησε τις προσευχές των παρευρισκομένων για τη νέα του ζωή.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων