11/07/2021 11/07/2021 Αγιασμό για την έναρξη της δεύτερης κατασκηνωτικής περιόδου αγοριών τέλεσε το μεσημέρι της Κυριακής, 11ης Ιουλίου 2021, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων, ευχόμενος καταλλήλως στα παιδιά. Όπως ανέφερε, στις κατασκηνώσεις της Μητροπόλεως, σύμφωνα με όλα τα μέτρα προστασίας που έχουν θεσπιστεί από το Υπουργείο Υγείας, δίδεται η ευκαιρία για επικοινωνία της Εκκλησίας...
11 Ιουλίου, 2021 - 19:50
Τελευταία ενημέρωση: 11/07/2021 - 19:40

Αγιασμός στις κατασκηνώσεις της Μητροπόλεως Μαρωνείας

Διαδώστε:
Αγιασμός στις κατασκηνώσεις της Μητροπόλεως Μαρωνείας

Αγιασμό για την έναρξη της δεύτερης κατασκηνωτικής περιόδου αγοριών τέλεσε το μεσημέρι της Κυριακής, 11ης Ιουλίου 2021, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων, ευχόμενος καταλλήλως στα παιδιά.

Όπως ανέφερε, στις κατασκηνώσεις της Μητροπόλεως, σύμφωνα με όλα τα μέτρα προστασίας που έχουν θεσπιστεί από το Υπουργείο Υγείας, δίδεται η ευκαιρία για επικοινωνία της Εκκλησίας με τη νέα γενιά και το βίωμα με προσευχή, έπαρση της Σημαίας, αθλοπαιδιές, θαλάσσια μπάνιο και συναντήσεις ομάδων, που εξασφαλίζουν μια ευχάριστη κοινωνική συμβίωση.

Ο Σεβασμιώτατος εν τέλει ευχαρίστησε τους γονείς που εμπιστεύονται τα παιδιά τους στην Εκκλησία και τόνισε την ανιδιοτελή προσφορά των στελεχών και ομαδαρχών που αποτελεί αξιομίμητο παράδειγμα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων