10/04/2020 10/04/2020 “Όσοι είναι δικαιούχοι αποδέκτες δεμάτων τροφίμων και είναι ενταγμένοι στο πρόγραμμα που στηρίζεται από τον Φιλανθρωπικό Οργανισμό της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών σε συνεργασία με την Επιχείρηση «ΜΑΣΟΥΤΗΣ» και την Ιερά Μητρόπολη Μαρωνείας και Κομοτηνής, λόγω της πανδημίας του κορωναιού, από την 13η Απριλίου μπορούν να παραλαμβάνουν τα εν λόγω τρόφιμα από το κατάστημα «GRAND Mασούτης...
10 Απριλίου, 2020 - 22:00
Τελευταία ενημέρωση: 10/04/2020 - 20:50

Διανομή τροφίμων από την “ΑΠΟΣΤΟΛΗ” στη Ροδόπη

Διαδώστε:
Διανομή τροφίμων από την “ΑΠΟΣΤΟΛΗ” στη Ροδόπη

“Όσοι είναι δικαιούχοι αποδέκτες δεμάτων τροφίμων και είναι ενταγμένοι στο πρόγραμμα που στηρίζεται από τον Φιλανθρωπικό Οργανισμό της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών σε συνεργασία με την Επιχείρηση «ΜΑΣΟΥΤΗΣ» και την Ιερά Μητρόπολη Μαρωνείας και Κομοτηνής, λόγω της πανδημίας του κορωναιού, από την 13η Απριλίου μπορούν να παραλαμβάνουν τα εν λόγω τρόφιμα από το κατάστημα «GRAND Mασούτης 553», το οποίο ευρίσκεται στο 2ο χλμ. Κομοτηνής – Αλεξανδρούπολης τις ημέρες λειτουργίας του καταστήματος, τις ώρες 7.00-9.00 π.μ. και 7.00-9.00 μ.μ”, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως.

Η παραλαβή αυτών θα γίνεται από τους δικαιούχους με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητος η στην περίπτωση που αδυνατούν να παραλάβουν οι ίδιοι, τότε μπορεί να παραλάβει τα τρόφιμα εκπρόσωπός τους φέροντας μαζί του την προσωπική του αστυνομική ταυτότητα και ταυτοχρόνως ακριβές αντίγραφο της αστυνομικής ταυτότητας του δικαιούχου.

Η παραλαβή των τροφίμων θα πραγματοποιείται από το συγκεκριμένο κατάστημα κατά τους μήνες Απρίλιο, Μάιο και Ιουνίο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων