24/03/2023 24/03/2023 Με την ευλογία και την παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμονος, πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα της Χριστιανικής Ένωσης Κομοτηνής επίκαιρη εορτή, εν όψει της εορτής της 25ης Μαρτίου. Κεντρικός ομιλητής ήταν ο Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος π. Σταύρος Κολιούσης, ο οποίος ανέπτυξε σχετικό θέμα με την διπλή εορτή, του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και της Εθνικής...
24 Μαρτίου, 2023 - 11:05
Τελευταία ενημέρωση: 24/03/2023 - 11:09

Εκδήλωση της Χριστιανικής Ένωσης Κομοτηνής εν όψει της εορτής της 25ης Μαρτίου

Διαδώστε:
Εκδήλωση της Χριστιανικής Ένωσης Κομοτηνής εν όψει της εορτής της 25ης Μαρτίου

Με την ευλογία και την παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμονος, πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα της Χριστιανικής Ένωσης Κομοτηνής επίκαιρη εορτή, εν όψει της εορτής της 25ης Μαρτίου.

Κεντρικός ομιλητής ήταν ο Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος π. Σταύρος Κολιούσης, ο οποίος ανέπτυξε σχετικό θέμα με την διπλή εορτή, του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου 1821.

Κατακλείοντας την εορτή, ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε την διοίκηση της Χριστιανικής Ένωσης για την πρωτοβουλία της εορτής, τα μέλη της χορωδίας για την απόδοση των εορτίων ασμάτων, αλλά και ιδιαιτέρως συνεχάρη τον π. Σταύρο Κολιούση για την εξαίρετη σε περιεχόμενο ομιλία του και ευχήθηκε σε όλους καλό υπόλοιπο της Μεγάλης Τεσσαρακοστής και Καλό Πάσχα.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων