13/09/2021 13/09/2021 Εκοιμήθη ο ιερέας π. Αθανάσιος Σοφίδης της Ιεράς Μητροπόλεως Μαρωνείας και Κομοτηνής. Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί αύριο στις 12 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αγίου Κοσμά του Αιτωλού Κομοτηνής. Αναλυτικά η ανακοίνωση της Μητρόπολης: Την εσπέραν της Κυριακής, 12ης Σεπτεμβρίου ε.ε., εξεδήμησε προς Κύριον ο μακαριστός ήδη Ιερεύς Αθανάσιος Σοφίδης, ο οποίος διηκόνησε επί...
13 Σεπτεμβρίου, 2021 - 12:44
Τελευταία ενημέρωση: 13/09/2021 - 12:16

Εκοιμήθη ο π. Αθανάσιος Σοφίδης

Διαδώστε:
Εκοιμήθη ο π. Αθανάσιος Σοφίδης

Εκοιμήθη ο ιερέας π. Αθανάσιος Σοφίδης της Ιεράς Μητροπόλεως Μαρωνείας και Κομοτηνής. Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί αύριο στις 12 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αγίου Κοσμά του Αιτωλού Κομοτηνής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Μητρόπολης:

Την εσπέραν της Κυριακής, 12ης Σεπτεμβρίου ε.ε., εξεδήμησε προς Κύριον ο μακαριστός ήδη Ιερεύς Αθανάσιος Σοφίδης, ο οποίος διηκόνησε επί τεσσαρακονταπενταετία και πλέον το ιερόν θυσιαστήριον μετά ζήλου και προθυμίας, εις την Ενορίαν Αγίου Κοσμά του Αιτωλού Κομοτηνής.

Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί την 12ην μεσημβρινήν της Τρίτης, 14ης Σεπτεμβρίου ε.ε., εις τον Ιερόν Ενοριακόν Ναόν Αγίου Κοσμά του Αιτωλού Κομοτηνής.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων