06/03/2020 06/03/2020 Με αφορμή τον εορτασμό της ιεραποστολής, κατά την δεύτερη εβδομάδα των Νηστειών και σχετική πρωτοβουλία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμονος, θα πραγματοποιήθει σχετική εκδήλωση στην Κομοτηνή με ομιλία από τον Αρχιμανδρίτη π. Ιωακείμ Μούκανο, Ιεροκήρυκα της Ιεράς Μητροπόλεως Ξάνθης και Περιθεωρίου, ο οποίος θα ανατύξη το θέμα: «Εμπειρίες από το Ιεραποστολικό έργο...
06 Μαρτίου, 2020 - 15:32
Τελευταία ενημέρωση: 06/03/2020 - 15:33

“Εμπειρίες από το Ιεραποστολικό έργο στην Κεντρική Αφρική”

Διαδώστε:
“Εμπειρίες από το Ιεραποστολικό έργο στην Κεντρική Αφρική”

Με αφορμή τον εορτασμό της ιεραποστολής, κατά την δεύτερη εβδομάδα των Νηστειών και σχετική πρωτοβουλία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμονος, θα πραγματοποιήθει σχετική εκδήλωση στην Κομοτηνή με ομιλία από τον Αρχιμανδρίτη π. Ιωακείμ Μούκανο, Ιεροκήρυκα της Ιεράς Μητροπόλεως Ξάνθης και Περιθεωρίου, ο οποίος θα ανατύξη το θέμα: «Εμπειρίες από το Ιεραποστολικό έργο στην Κεντρική Αφρική». 

Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη το απόγευμα, 10 Μαρτίου 2020 στην αίθουσα της Εστίας της Χριστιανικής Ενώσεως Κομοτηνής, όπου στεγάζεται το Γραφείο Εσωτερικής και Εξωτερικής Ιεραποστολής της Ιεράς Μητροπόλεως Μαρωνείας και Κομοτηνής.

Κατά την διάρκεια της ομιλίας θα προβλήθει ψηφιακό υλικό, το δε ακροατήριο θα έχει την ευκαιρία να θαυμάσει το επιτελούμενο ιεραποστολικό έργο στην Αφρικανική.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων