18/05/2022 18/05/2022 Tον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμονα επισκέφθηκε σήμερα, Τετάρτη, 18 Μαΐου 2022, στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως ο Αρχηγός της 1ης Στρατιάς, Στρατηγός Άγγελος Χουδελούδης, συνοδευόμενος από τον Ανώτατο Διοικητή Φρουράς Κομοτηνής, Διοικητή της 21ης ΤΘ Ταξιαρχίας, Ταξίαρχο Γεώργιο Μπόγδανο. Ο Σεβασμιώτατος υποδέχθηκε θερμά τον Αρχηγό και τη συνοδεία του, επικαλέστηκε την παρά...
18 Μαΐου, 2022 - 20:30

Επίσκεψη του Αρχηγού της 1ης Στρατιάς στον Μητροπολίτη Μαρωνείας

Διαδώστε:
Επίσκεψη του Αρχηγού της 1ης Στρατιάς στον Μητροπολίτη Μαρωνείας

Tον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμονα επισκέφθηκε σήμερα, Τετάρτη, 18 Μαΐου 2022, στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως ο Αρχηγός της 1ης Στρατιάς, Στρατηγός Άγγελος Χουδελούδης, συνοδευόμενος από τον Ανώτατο Διοικητή Φρουράς Κομοτηνής, Διοικητή της 21ης ΤΘ Ταξιαρχίας, Ταξίαρχο Γεώργιο Μπόγδανο.

Ο Σεβασμιώτατος υποδέχθηκε θερμά τον Αρχηγό και τη συνοδεία του, επικαλέστηκε την παρά Θεού ενίσχυση στην επιτέλεση των υψηλών και ευθυνοφόρων καθηκόντων του, ευχήθηκε κάθε καλό στη ζωή και τα έργα του και του χάρισε αναμνηστικό ενθύμημα της Ιεράς Μητροπόλεως.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων