20/03/2023 20/03/2023 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Προύσης κ. Ιωακείμ, διερχόμενος την πόλη της Κομοτηνής, επισκέφθηκε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμονα στα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως την Δευτέρα 20 Μαρτίου 2023. Ο Μητροπολίτης Προύσης μετέφερε τις συγχαρητήριες ευχές του Παναγιωτάτου Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου για την συμπλήρωση δέκα ετών από την εκλογή και Ενθρόνιση του Σεβασμιωτάτου...
20 Μαρτίου, 2023 - 19:16
Τελευταία ενημέρωση: 20/03/2023 - 18:54

Επίσκεψη του Μητροπολίτη Προύσης στον Μητροπολίτη Μαρωνείας

Διαδώστε:
Επίσκεψη του Μητροπολίτη Προύσης στον Μητροπολίτη Μαρωνείας

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Προύσης κ. Ιωακείμ, διερχόμενος την πόλη της Κομοτηνής, επισκέφθηκε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμονα στα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως την Δευτέρα 20 Μαρτίου 2023.

Ο Μητροπολίτης Προύσης μετέφερε τις συγχαρητήριες ευχές του Παναγιωτάτου Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου για την συμπλήρωση δέκα ετών από την εκλογή και Ενθρόνιση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη κ. Παντελεήμονα στην Ιερά Μητρόπολη Μαρωνείας και Κομοτηνής και υπέβαλε και τις προσωπικές του συγχαρητήριες ευχές.

Ο Μητροπολίτης Μαρωνείας ευχαρίστησε θερμά τον Μητροπολίτη Προύσης και τον παρακάλεσε να μεταφέρει τα σεβάσματα και την αγάπη του τόσο προς τον Παναγιώτατο, όσο και προς το Οικουμενικό Πατριαρχείο.

Μετά από εγκάρδια συζήτηση ο Μητροπο­λίτης Προύσης αναχώρησε προς το προορισμό του.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων