07/04/2022 07/04/2022 Tον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμονα επισκέφθηκε σήμερα το πρωί, Πέμπτης, 7ης Απριλίου 2022, στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως ο Νέος Διοικητής του Δ΄ Σώματος Στρατού, Στρατηγός Ιωάννης Τσιόπλος. Ο νέος διοικητής συνοδευόταν από τον Ταξίαρχο – Διοικητή της ΧΧΙ Τ.Θ. Ταξιαρχίας Γεώργιο Μπόγδανο και τον Ταξίαρχο – Διοικητή της ΧΧΙΧ Μ/Π Ταξιαρχίας...
07 Απριλίου, 2022 - 16:24
Τελευταία ενημέρωση: 07/04/2022 - 16:08

Επίσκεψη του νέου διοικητή Δ’ Σώματος Στρατού στον Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής

Διαδώστε:
Επίσκεψη του νέου διοικητή Δ’ Σώματος Στρατού στον Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής

Tον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμονα επισκέφθηκε σήμερα το πρωί, Πέμπτης, 7ης Απριλίου 2022, στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως ο Νέος Διοικητής του Δ΄ Σώματος Στρατού, Στρατηγός Ιωάννης Τσιόπλος. Ο νέος διοικητής συνοδευόταν από τον Ταξίαρχο – Διοικητή της ΧΧΙ Τ.Θ. Ταξιαρχίας Γεώργιο Μπόγδανο και τον Ταξίαρχο – Διοικητή της ΧΧΙΧ Μ/Π Ταξιαρχίας Πεζικού, Παναγιώτη Λιόντο.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης συνεχάρη τον νέο Διοικητή του Δ΄ Σώματος Στρατού για την ανάληψη των νέων υψηλών καθηκόντων του, ευχήθηκε την παρά Θεού ενίσχυση και ευλογία και επισήμανε ότι η Εκκλησία δέεται πάντοτε υπέρ ευοδώσεως και ενισχύσεως του φιλοχρίστου Στρατού της Πατρίδος μας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων