13/02/2022 13/02/2022 Εσπερινός τελέσθηκε στον Ιερό Ναό Της Του Θεού Σοφίας Κομοτηνής το απόγευμα του Σαββάτου 12 Φεβρουαρίου 2022, και στη συνέχεια ο Σεβ. Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων ευλόγησε την Βασιλόπιτα του Συλλόγου Πολυτέκνων Νομού Ροδόπης, κατά την οποία βραβεύθηκαν πενήντα οκτώ (58) παιδιά πολυτέκνων οικογενειών που εισήχθησαν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και αρίστευσαν στην Δευτεροβάθμια...
13 Φεβρουαρίου, 2022 - 15:05
Τελευταία ενημέρωση: 13/02/2022 - 15:11

Ο Μητροπολίτης Μαρωνείας ευλόγησε την βασιλόπιτα των πολυτέκνων της Ροδόπης

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Μαρωνείας ευλόγησε την βασιλόπιτα των πολυτέκνων της Ροδόπης

Εσπερινός τελέσθηκε στον Ιερό Ναό Της Του Θεού Σοφίας Κομοτηνής το απόγευμα του Σαββάτου 12 Φεβρουαρίου 2022, και στη συνέχεια ο Σεβ. Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων ευλόγησε την Βασιλόπιτα του Συλλόγου Πολυτέκνων Νομού Ροδόπης, κατά την οποία βραβεύθηκαν πενήντα οκτώ (58) παιδιά πολυτέκνων οικογενειών που εισήχθησαν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και αρίστευσαν στην Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση.

Στον λόγο του ο Σεβασμιώτατος εξήρε την προσφορά των πολυτέκνων οικογενειών στην Πατρίδα μας, παρέθεσε πλήθος παραδειγμάτων διά των οποίων διαφαίνεται η ευλογία του Θεού στις πολύτεκνες οικογενείες των πολυτέκνων και δήλωσε την συμπαράσταση της τοπικής Εκκλησίας στο έργο του Συλλόγου.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων