04/12/2021 04/12/2021 Επί τη εορτή της Αγίας και ενδόξου Μεγαλομάρτυρος Βαρβάρας ο Σεβασμιώτατος χοροστάτησε κατά την Ακολουθία του Εσπερινού της παραμονής και ιερούργησε στην Πανηγυρική Θεία Λειτουργία της κυριωνύμου ημέρας της εορτής στην Πανηγυρίζουσα Ενορία του Ιερού Ναού Αγίας Βαρβάρας Κομοτηνής. Στο Κήρυγμά του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Παντελεήμων αναφέρθηκε στον βίο της εορταζομένης Αγίας και προέτρεψε...
04 Δεκεμβρίου, 2021 - 18:25
Τελευταία ενημέρωση: 04/12/2021 - 18:14

H εορτή της Αγίας Βαρβάρας στην Ιερά Μητρόπολη Μαρωνείας και Κομοτηνής

Διαδώστε:
H εορτή της Αγίας Βαρβάρας στην Ιερά Μητρόπολη Μαρωνείας και Κομοτηνής

Επί τη εορτή της Αγίας και ενδόξου Μεγαλομάρτυρος Βαρβάρας ο Σεβασμιώτατος χοροστάτησε κατά την Ακολουθία του Εσπερινού της παραμονής και ιερούργησε στην Πανηγυρική Θεία Λειτουργία της κυριωνύμου ημέρας της εορτής στην Πανηγυρίζουσα Ενορία του Ιερού Ναού Αγίας Βαρβάρας Κομοτηνής.

Στο Κήρυγμά του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Παντελεήμων αναφέρθηκε στον βίο της εορταζομένης Αγίας και προέτρεψε τους πιστούς να μιμηθούν τις αρετές της, την σεμνότητα, την υπομονή και κυρίως την ακλόνητη πίστη της
Εν συνεχεία προέστη της Επισήμου Δοξολογίας του Εορτασμού της Ημέρας του Πυροβολικού. Ακολούθως, μετέβη στο μνήμα του μακαριστού προκατόχου του κυρού Δαμασκηνού, και τέλεσε επιμνημόσυνη δέηση υπέρ αναπαύσεως της ψυχής αυτού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων