12/09/2019 12/09/2019 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας καί Κομοτηνής κ. Παντελεήμων τέλεσε στις 11 Σεπτεμβρίου 2019, την ακολουθία του αγιασμού, με την ευκαιρία της ενάρξεως των μαθημάτων, στα δύο Δημοτικά καί απαντα τά Σχολεία της Δευτεροβαθμίου Εκπαιδεύσεως της πόλεως της Κομοτηνής, ενώ απηύθυνε εγκάρδιο μήνυμα συμπαράστασης της τοπικής Εκκλησίας καί του ιδίου προσωπικώς εις τον αγώνα, τίς αγωνίες και...
12 Σεπτεμβρίου, 2019 - 10:07
Τελευταία ενημέρωση: 12/09/2019 - 9:59

Η ακολουθία του Αγιασμού στην Μητρ.Μαρωνείας

Διαδώστε:
Η ακολουθία του Αγιασμού στην Μητρ.Μαρωνείας

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας καί Κομοτηνής κ. Παντελεήμων τέλεσε στις 11 Σεπτεμβρίου 2019, την ακολουθία του αγιασμού, με την ευκαιρία της ενάρξεως των μαθημάτων, στα δύο Δημοτικά καί απαντα τά Σχολεία της Δευτεροβαθμίου Εκπαιδεύσεως της πόλεως της Κομοτηνής, ενώ απηύθυνε εγκάρδιο μήνυμα συμπαράστασης της τοπικής Εκκλησίας καί του ιδίου προσωπικώς εις τον αγώνα, τίς αγωνίες και τον κόπον των νέων για την κατάκτησιν της γνώσεως.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων