27/02/2020 27/02/2020 Το απόγευμα της Τετάρτης, 26ης Φεβρουαρίου 2020, η Ιερά Μητρόπολις Μαρωνείας και Κομοτηνής εν συνεργασία μετά του Δήμου Κομοτηνής, του Συλλόγου Φίλων του Νοσοκομείου Κομοτηνής και της AHEPA HELLAS, πραγματοποίησε στο Αμφιθέατρο του Ιδρύματος Παπανικολάου εκδήλωση με ομιλήτρια την Ελλογιμωτάτη κα Αντωνία Μοροπούλου, Καθηγήτρια του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου, η οποία ανέπτυξε το πολύ ενδιαφέρον θέμα:...
27 Φεβρουαρίου, 2020 - 14:58
Τελευταία ενημέρωση: 27/02/2020 - 15:04

“Η Αποκατάσταση του Ιερού Κουβουκλίου του Παναγίου Τάφου”

Διαδώστε:
“Η Αποκατάσταση του Ιερού Κουβουκλίου του Παναγίου Τάφου”

Το απόγευμα της Τετάρτης, 26ης Φεβρουαρίου 2020, η Ιερά Μητρόπολις Μαρωνείας και Κομοτηνής εν συνεργασία μετά του Δήμου Κομοτηνής, του Συλλόγου Φίλων του Νοσοκομείου Κομοτηνής και της AHEPA HELLAS, πραγματοποίησε στο Αμφιθέατρο του Ιδρύματος Παπανικολάου εκδήλωση με ομιλήτρια την Ελλογιμωτάτη κα Αντωνία Μοροπούλου, Καθηγήτρια του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου, η οποία ανέπτυξε το πολύ ενδιαφέρον θέμα: «Η Αποκατάσταση του Ιερού Κουβουκλίου του Παναγίου Τάφου», του οποίου έργου υπήρξε επικεφαλής της Διεπιστημονικής Ομάδος.

Μετά το καλωσόρισμα του Προέδρου του Συλλόγου Φίλων του Νοσοκομείου Κομοτηνής, τον χαιρετισμό του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμονος, του Δημάρχου Κομοτηνής κ. Ιωάννου Γκαράνη, και του Κυβερνήτου της AHEPA HELLAS κ. Ευσταθίου Κεφαλίδη, ακολούθησε η ομιλία της κας Μοροπούλου, η οποία παρουσίασε τα στάδια της εξελίξεως του έργου εκ του οποίου δεν διεφάνη μόνο ο επιστημονικός χαρακτήρας του έργου, αλλά ταυτόχρονα μετεφέρθη στο ακροατήριο το αίσθημα του δέους και του σεβασμού που η ίδια βίωσε όταν βρέθηκε στα άδυτα του Παναγίου Τάφου, προκαλέσασα ρίγη συγκινήσεως στο πολυπληθές ακροατήριο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων