03/01/2021 03/01/2021 Την Παρασκευή 1 Ιανουαρίου 2021 στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην Κομοτηνή, ημέρα που η Εκκλησίας μας τιμάει την Εορτή της κατά Σάρκα Περιτομής του Κυρίου Ιησού Χριστού και τη μνήμη του Αγίου Βασιλείου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων ιερούργησε και τέλεσε την επίσημη Δοξολογία για το νέο έτος.  Έπειτα...
03 Ιανουαρίου, 2021 - 12:13
Τελευταία ενημέρωση: 03/01/2021 - 11:59

Η εορτή της Περιτομής του Χριστού και του Αγίου Βασιλείου στην Κομοτηνή

Διαδώστε:
Η εορτή της Περιτομής του Χριστού και του Αγίου Βασιλείου στην Κομοτηνή

Την Παρασκευή 1 Ιανουαρίου 2021 στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην Κομοτηνή, ημέρα που η Εκκλησίας μας τιμάει την Εορτή της κατά Σάρκα Περιτομής του Κυρίου Ιησού Χριστού και τη μνήμη του Αγίου Βασιλείου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων ιερούργησε και τέλεσε την επίσημη Δοξολογία για το νέο έτος. 

Έπειτα ευλόγησε την Πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα της Ιεράς Μητροπόλεως και ευχήθηκε σε όλους υγεία ενώ μοίρασε μαζί με το Αντίδωρο και ατομικά βασιλοπιτάκια ως ευλογία.

Δείτε φωτογραφίες: 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων