17/12/2021 17/12/2021 Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2021, η τακτική Ιερατική Σύναξη της Ιεράς Μητροπόλεως Μαρωνείας και Κομοτηνής του μηνός Δεκεμβρίου, κατά την οποία ο Σεβ. Μητροπολίτης κ. Παντελεήμων ενημέρωσε τους κληρικούς για τις Ιερές Ακολουθίες του Αγίου Δωδεκαημέρου, τους προέτρεψε να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο και τον σεβασμό την διακονία τους και τους ευχήθηκε πατρικώς....
17 Δεκεμβρίου, 2021 - 20:18
Τελευταία ενημέρωση: 17/12/2021 - 23:54

Η Ιερατική Σύναξη του Δεκεμβρίου στην Ιερά Μητρόπολη Μαρωνείας και Κομοτηνής

Διαδώστε:
Η Ιερατική Σύναξη του Δεκεμβρίου στην Ιερά Μητρόπολη Μαρωνείας και Κομοτηνής

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2021, η τακτική Ιερατική Σύναξη της Ιεράς Μητροπόλεως Μαρωνείας και Κομοτηνής του μηνός Δεκεμβρίου, κατά την οποία ο Σεβ. Μητροπολίτης κ. Παντελεήμων ενημέρωσε τους κληρικούς για τις Ιερές Ακολουθίες του Αγίου Δωδεκαημέρου, τους προέτρεψε να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο και τον σεβασμό την διακονία τους και τους ευχήθηκε πατρικώς.

Στην Ιερατική Σύναξη παρέστη, εν όψει της ενάρξεως των Επιμορφω­τικών Σεμιναρίων της Ιεράς Μητροπόλεώς μας και ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Θεολόγος Αλεξανδράκης, Αν. Διευθυντής του Ιδρύματος Ποιμαντικής Επιμορφώσεως της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, ο οποίος αναφέρθηκε στην σημασία και τους σκοπούς των Επιμορφωτικών Σεμιναρίων και στην δυνατότητα των Κληρικών να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους σε διάφορα ποιμαντικά θέματα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων