27/07/2021 27/07/2021 Με λαμπρότητα εορτάστηκε στην Κομοτηνή η μνήμη της Αγίας Παρασκευής της Οσιομάρτυρος, πολιούχου της θρακιώτικης πόλης. Την Κυριακή, 25 Ιουλίου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρώνειας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων χοροστάτησε κατα την Ακολουθία του Εσπερινού, αρχικώς στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής της 21ης Τεθωρακισμένης Ταξιαρχίας και στη συνέχεια στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό της Αγίας...
27 Ιουλίου, 2021 - 11:58
Τελευταία ενημέρωση: 27/07/2021 - 11:19

Η Κομοτηνή τίμησε την Πολιούχο της

Διαδώστε:
Η Κομοτηνή τίμησε την Πολιούχο της

Με λαμπρότητα εορτάστηκε στην Κομοτηνή η μνήμη της Αγίας Παρασκευής της Οσιομάρτυρος, πολιούχου της θρακιώτικης πόλης.

Την Κυριακή, 25 Ιουλίου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρώνειας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων χοροστάτησε κατα την Ακολουθία του Εσπερινού, αρχικώς στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής της 21ης Τεθωρακισμένης Ταξιαρχίας και στη συνέχεια στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής, ο οποίος βρίσκεται στο κεντρικό δημοτικό πάρκο της πόλης.

Το πρωί της Δευτέρας, 26η Ιουλίου, ο Σεβασμιώτατος κ. Παντελεήμων ιερούργησε στον εορτάζοντα Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής, πολιούχο Κομοτηνής.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων