24/05/2019 24/05/2019 Η Ιερά Μητρόπολη Μαρωνείας και Κομοτηνής, τιμώντας την επέτειο της Αλώσεως παρουσιάζει την Τετάρτη 29 Μαΐου 2019, στις 9 το βράδυ, στον αύλειο χώρο του Εκκλησιαστικού Μουσείου τη δραματοποιημένη παράσταση «Πήραν την Πόλη, πήραν την», βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Μαρίας Λαμπαδαρίδου-Πόθου. Καλούμαστε να παρακολουθήσουμε την ενδιαφέρουσα αυτή παράσταση για να διατηρούμε άσβεστη τή μνήμη,...
24 Μαΐου, 2019 - 19:19

Ι.Μ. Μαρωνείας και Κομοτηνής: «Πήραν την Πόλη, πήραν την»

Διαδώστε:
Ι.Μ. Μαρωνείας και Κομοτηνής: «Πήραν την Πόλη, πήραν την»

Η Ιερά Μητρόπολη Μαρωνείας και Κομοτηνής, τιμώντας την επέτειο της Αλώσεως παρουσιάζει την Τετάρτη 29 Μαΐου 2019, στις 9 το βράδυ, στον αύλειο χώρο του Εκκλησιαστικού Μουσείου τη δραματοποιημένη παράσταση «Πήραν την Πόλη, πήραν την», βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Μαρίας Λαμπαδαρίδου-Πόθου.

Καλούμαστε να παρακολουθήσουμε την ενδιαφέρουσα αυτή παράσταση για να διατηρούμε άσβεστη τή μνήμη, δεόμενοι προσευχητικώς υπέρ των πατέρων και αδελφών ημών των προασπιστών της πίστεως και της πατρίδος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων