24/03/2023 24/03/2023 Oι μαθητές της Β΄ τάξης του 4ου «Ζουμπουλακείου» Γυμνασίου Καβάλας συνοδευόμενοι από τους Καθηγητές τους, στα πλαίσια της ημερησίας εκδρομής τους επισκέφθηκαν χθες την Ιερά Μητρόπολη Μαρωνείας και Κομοτηνής και συγκεκριμένα τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Κομοτηνής. Εκεί τους υποδέχθηκε εκ μέρους του Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος π. Γεώργιος...
24 Μαρτίου, 2023 - 10:37
Τελευταία ενημέρωση: 24/03/2023 - 10:07

Η Β’ Τάξη του 4ου Γυμνασίου Καβάλας στην Ιερά Μητρόπολη Μαρωνείας και Κομοτηνής

Διαδώστε:
Η Β’ Τάξη του 4ου Γυμνασίου Καβάλας στην Ιερά Μητρόπολη Μαρωνείας και Κομοτηνής

μαθητές της Β΄ τάξης του 4ου «Ζουμπουλακείου» Γυμνασίου Καβάλας συνοδευόμενοι από τους Καθηγητές τους, στα πλαίσια της ημερησίας εκδρομής τους επισκέφθηκαν χθες την Ιερά Μητρόπολη Μαρωνείας και Κομοτηνής και συγκεκριμένα τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Κομοτηνής.

Εκεί τους υποδέχθηκε εκ μέρους του Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος π. Γεώργιος Παπαβέργος. Τους μετέφερε τις ευχές του Σεβασμιωτάτου, ο οποίος δυστυχώς και παρά την θέλησή του δεν μπόρεσε να υποδεχθεί ο ίδιος τα παιδιά, τους μίλησε για την ζωή στη Θράκη και για την ιστορία της Ιεράς Μητρόπολης και τους προσέφερε ως ευλογία το βιβλίο «Από τον θρίαμβο και την καταστροφή στην αναγέννηση», το οποίο εξέδωσε η Ιερά Μητρόπολη για την συμπλήρωση των 100 χρόνων από την Μικρασιατική Καταστροφή.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων