22/05/2022 22/05/2022 Επί τη Ημέρα μνήμης της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων παρέστη στην Τελετή Κατάθεσης Στεφάνων στον Ανδριάντα του Αρχιεπισκόπου Χρύσανθου, του Τραπεζουντίου, έναντι του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου Κομοτηνής, την Κυριακή, 22 Μαΐου. Στα πλαίσια των εκδηλώσεων μνήμης της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού «Παρχάρια», του Συλλόγου...
22 Μαΐου, 2022 - 21:55
Τελευταία ενημέρωση: 22/05/2022 - 21:59

Ημέρα μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων στην Μητρόπολη Μαρωνείας

Διαδώστε:
Ημέρα μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων στην Μητρόπολη Μαρωνείας

Επί τη Ημέρα μνήμης της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων παρέστη στην Τελετή Κατάθεσης Στεφάνων στον Ανδριάντα του Αρχιεπισκόπου Χρύσανθου, του Τραπεζουντίου, έναντι του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου Κομοτηνής, την Κυριακή, 22 Μαΐου.

Στα πλαίσια των εκδηλώσεων μνήμης της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού «Παρχάρια», του Συλλόγου Ποντίων Ν. Ροδόπης «Η Τραπεζούντα», τέλεσε επιμνημόσυνη δέηση στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Αργυρουπόλεως.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων