29/01/2022 30/01/2022 Εκδήλωση για τον εορτασμό της ημέρας των Τριών Ιεραρχών πραγματοποιήθηκε χθες, Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2022, το βράδυ στο Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής, με συνδιοργανωτές το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και την Ιερά Μητρόπολη Μαρώνειας και Κομοτηνής. Δείτε εδώ τη δήλωση του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη κ. Παντελεήμονος: Κεντρικός ομιλητής με θέμα: «Το Μήνυμα των Τριών Ιεραρχών σήμερα», ήταν ο...
29 Ιανουαρίου, 2022 - 19:40
Τελευταία ενημέρωση: 30/01/2022 - 2:08

Κομοτηνή: Εκδήλωση για την ημέρα των Τριών Ιεραρχών από την Μητρόπολη και το Δ.Π.Θ.

Διαδώστε:
Κομοτηνή: Εκδήλωση για την ημέρα των Τριών Ιεραρχών από την Μητρόπολη και το Δ.Π.Θ.

Εκδήλωση για τον εορτασμό της ημέρας των Τριών Ιεραρχών πραγματοποιήθηκε χθες, Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2022, το βράδυ στο Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής, με συνδιοργανωτές το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και την Ιερά Μητρόπολη Μαρώνειας και Κομοτηνής.

Δείτε εδώ τη δήλωση του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη κ. Παντελεήμονος:

Κεντρικός ομιλητής με θέμα: «Το Μήνυμα των Τριών Ιεραρχών σήμερα», ήταν ο κοσμήτορας της Σχολής Κλασσικών και Ανθρωπιστικών Σπουδών του ΔΠΘ, καθηγητής Εμμανουήλ Βαρβούνης.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Παντελεήμων, απέδωσε την ανώτερη τιμητική διάκριση της Ιεράς Μητροπόλεως στον πρύτανη του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, καθηγητή Αλέξανδρου Χ. Πολυχρονίδη.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης απονεμήθηκε το Βραβείο Εξαίρετης Διδασκαλίας του Δ.Π.Θ για το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022 στον καθηγητή του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του Δ.Π.Θ., Βασίλειο Παπαδόπουλο, καθώς και εύφημος μνεία στον καθηγητή του Τμήματος Ιατρικής του Δ.Π.Θ., Στυλιανό Παναγούτσο.

Επίσης, βραβεύτηκαν οι φοιτητές -μέλη ομάδων που διακρίθηκαν σε διεθνείς διαγωνισμούς το 2021, ανάμεσα στις οποίες και η ομάδα του Κ. Αντωνόπουλου, στο δικαστήριο της Χάγης, και τα μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας που συγκαταλέγονται στις λίστες του Stanford University, είκοσι καθηγητές.

ΠΗΓΗ: ertnews.gr

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων