29/03/2022 29/03/2022 Επιμνημόσυνη δέηση υπέρ αναπαύσεως των θυμάτων των διωγμών του Θρακικού Ελληνισμού υπό των Βουλγάρων και των Νεοτούρκων κατά τον 20ο αιώνα θα τελέσει την Δ΄ Κυριακή των Νηστειών, 3 Απριλίου 2022, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων. Ο Σεβασμιώτατος πρώτα θα ιερουργήσει στον Ιερό Ενοριακό Ναό Αγίας Βαρβάρας Κομοτηνής και εν συνεχεία, θα προστεί...
29 Μαρτίου, 2022 - 15:19
Τελευταία ενημέρωση: 29/03/2022 - 14:37

Κομοτηνή: Επιμνημόσυνη δέηση για τα θύματα του θρακικού Ελληνισμού

Διαδώστε:
Κομοτηνή: Επιμνημόσυνη δέηση για τα θύματα του θρακικού Ελληνισμού

Επιμνημόσυνη δέηση υπέρ αναπαύσεως των θυμάτων των διωγμών του Θρακικού Ελληνισμού υπό των Βουλγάρων και των Νεοτούρκων κατά τον 20ο αιώνα θα τελέσει την Δ΄ Κυριακή των Νηστειών, 3 Απριλίου 2022, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων.

Ο Σεβασμιώτατος πρώτα θα ιερουργήσει στον Ιερό Ενοριακό Ναό Αγίας Βαρβάρας Κομοτηνής και εν συνεχεία, θα προστεί της δεήσεως στο Ηρώο, το οποίο βρίσκεται στον αύλειο χώρο του Ιερού Ναού.

Η Ιερά Μητρόπολη -με ανακοίνωσή της- καλεί τους ευσεβείς χριστιανούς να συμμε­τάσχουν στην ως άνω λατρευτική σύναξη και να αποδώσουν τη δέουσα τιμή στους μαρτυρικώς τελειωθέντες προγόνους μας.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων