29/05/2022 29/05/2022 Το πρωί του Σαββάτου, 28ης Μαίου 2022, πραγματο­ποιήθηκε η επίσημη λήξη των Κατηχητικών Μαθημάτων της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, στις εγκαταστάσεις των Εκκλησια­στικών Κατασκηνώσεων της Ιεράς Μητροπόλεως, στην παραθαλάσσια περιοχή του Κρυονερίου Ροδόπης, όπου τελέσθηκε η ακολουθία της Αρτοκλασίας. Ο Μητροπολίτης μας καλοσώρισε όλα τα παιδιά, τόνισε την σημασία του κατηχητικού σχολείου και ευχαρίστησε ιδιαιτέρως για...
29 Μαΐου, 2022 - 12:16
Τελευταία ενημέρωση: 29/05/2022 - 12:00

Λήξη Κατηχητικών Μαθημάτων στην Ιερά Μητρόπολη Μαρωνείας και Κομοτηνής

Διαδώστε:
Λήξη Κατηχητικών Μαθημάτων στην Ιερά Μητρόπολη Μαρωνείας και Κομοτηνής

Το πρωί του Σαββάτου, 28ης Μαίου 2022, πραγματο­ποιήθηκε η επίσημη λήξη των Κατηχητικών Μαθημάτων της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, στις εγκαταστάσεις των Εκκλησια­στικών Κατασκηνώσεων της Ιεράς Μητροπόλεως, στην παραθαλάσσια περιοχή του Κρυονερίου Ροδόπης, όπου τελέσθηκε η ακολουθία της Αρτοκλασίας.

Ο Μητροπολίτης μας καλοσώρισε όλα τα παιδιά, τόνισε την σημασία του κατηχητικού σχολείου και ευχαρίστησε ιδιαιτέρως για το επιτελούμενο έργο τους Κληρικούς και τα Λαικά στελέχη για την συνολική προσφορά τους προς τη νεότητα.

Πατήστε  ΕΔΩ  για περισσότερες φωτογραφίες

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων