05/03/2021 05/03/2021 Την Τρίτη, 2 Μαρτίου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής δέχθηκε στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως τον νέο Διοικητή των Σχολών Δοκίμων Αστυφυλάκων κ. Κωνσταντίνου Βλάχου. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης συνεχάρη τον κ. Διοικητή για την ανάληψη των νέων του καθηκόντων και του επεσήμανε ότι η Εκκλησία “δέεται πάντοτε διά τα φιλόχριστα Σώματα Ασφαλείας επ’ αγαθώ...
05 Μαρτίου, 2021 - 12:52
Τελευταία ενημέρωση: 05/03/2021 - 12:55

Μαρωνείας: “Η Εκκλησία δέεται για τα φιλόχριστα Σώματα Ασφαλείας”

Διαδώστε:
Μαρωνείας: “Η Εκκλησία δέεται για τα φιλόχριστα Σώματα Ασφαλείας”

Την Τρίτη, 2 Μαρτίου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής δέχθηκε στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως τον νέο Διοικητή των Σχολών Δοκίμων Αστυφυλάκων κ. Κωνσταντίνου Βλάχου.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης συνεχάρη τον κ. Διοικητή για την ανάληψη των νέων του καθηκόντων και του επεσήμανε ότι η Εκκλησία “δέεται πάντοτε διά τα φιλόχριστα Σώματα Ασφαλείας επ’ αγαθώ των πολιτών”.

Ακολούθως ο κ. Διοικητής ευχαριστών τον Σεβασμιώτατο για την υποδοχή και τους καλούς του λόγους, ζήτησε την Αρχιερατική ευχή και ευλογία του, ώστε να φέρει σε αίσιο πέρας την νέα του αποστολή.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων