17/06/2022 17/06/2022 Τον Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμονα επισκέφθηκε ο Αστυνομικός Διευθυντής Ροδόπης, Ταξίαρχος Μιχαήλ Σεβδυνίδης, σήμερα Παρασκευή 17 Ιουνίου. Μάλιστα ο τελευταίος του επέδωσε το επετειακό Βιβλίο «ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΝΟΧΟ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΤΑΞΗ -Η αστυνομία σε αναζήτηση ρόλου τα χρόνια του αγώνα της ανεξαρτησίας». Το βιβλίο εξέδωσε το Πολιτιστικό Κέντρο Ελληνικής Αστυνομίας (ΠΟ.Κ.Ε.Α.) με...
17 Ιουνίου, 2022 - 16:50
Τελευταία ενημέρωση: 17/06/2022 - 16:51

Ο αστυνομικός διευθυντής Ροδόπης Ταξίαρχος επισκέφθηκε τον Μητροπολίτη Μαρωνείας

Διαδώστε:
Ο αστυνομικός διευθυντής Ροδόπης Ταξίαρχος επισκέφθηκε τον Μητροπολίτη Μαρωνείας

Τον Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμονα επισκέφθηκε ο Αστυνομικός Διευθυντής Ροδόπης, Ταξίαρχος Μιχαήλ Σεβδυνίδης, σήμερα Παρασκευή 17 Ιουνίου. Μάλιστα ο τελευταίος του επέδωσε το επετειακό Βιβλίο «ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΝΟΧΟ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΤΑΞΗ -Η αστυνομία σε αναζήτηση ρόλου τα χρόνια του αγώνα της ανεξαρτησίας».

Το βιβλίο εξέδωσε το Πολιτιστικό Κέντρο Ελληνικής Αστυνομίας (ΠΟ.Κ.Ε.Α.) με την ευκαιρία της συμπληρώσεως 200 ετών από της ενάρξεως της Ελληνικής Επαναστάσεως του 1821 και στοχεύει στην ανάδειξη της διαχρονικής πορείας της Ελληνικής Αστυνομίας και του αδιακόπου αγώνα της για την εμπέδωση της τάξης και της ασφάλειας του κοινωνικού συνόλου.

Ο Σεβασμιώτατος δέχθηκε με χαρά το βιβλίο, συνεχάρη τον Αστυνομικό Διευθυντή Ροδόπης και ευχήθηκε την παρά Θεού ευλογία και ενίσχυση στην επιτέλεση του εργου του Σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων