05/03/2020 05/03/2020 Το απόγευμα της Α΄ Κυριακής των Νηστειών στις 18:00 η ώρα θα τελεσθεί η Ακολουθία του Κατανυκτικού Εσπερινού στον Ιερό Ναό της του Θεού Σοφίας Κομοτηνής, Χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμονος. Κατά την διάρκεια του Εσπερινού θα μιλήσει ο προσκεκλημένος Αρχιμανδρίτης Τύχων, Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Σταυρονικήτα του Αγίου Όρους, ο οποίος...
05 Μαρτίου, 2020 - 13:58

Ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Σταυρονικήτα στην Κομοτηνή

Διαδώστε:
Ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Σταυρονικήτα στην Κομοτηνή

Το απόγευμα της Α΄ Κυριακής των Νηστειών στις 18:00 η ώρα θα τελεσθεί η Ακολουθία του Κατανυκτικού Εσπερινού στον Ιερό Ναό της του Θεού Σοφίας Κομοτηνής, Χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμονος.

Κατά την διάρκεια του Εσπερινού θα μιλήσει ο προσκεκλημένος Αρχιμανδρίτης Τύχων, Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Σταυρονικήτα του Αγίου Όρους, ο οποίος θα αναπτύξη το θέμα: «Ορθοδοξία και αληθινή ψυχική υγιεία».

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων