05/04/2022 05/04/2022 Τον Κομοτηναίο πρωταθλητή Ζίου Ζίτσου Ευάγγελο Χριστόπουλο, ο οποίος επί πολλά έτη προσφέρει εθελοντικά ως στέλεχος στις Εκκλησιαστικές Κατασκηνώσεις της Ιεράς Μητροπόλεως Μαρωνείας και Κομοτηνής, κάλεσε και υποδέχθηκε εγκάρδια σήμερα το πρωί (Τρίτης, 5ης Απριλίου 2022), ο Σεβ. Μητροπο­λίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων. Τον συνεχάρη για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Πανευρωπαικό Πρωτάθλημα, που διεξήχθη...
05 Απριλίου, 2022 - 15:50
Τελευταία ενημέρωση: 05/04/2022 - 15:43

Ο Μητροπολίτης Μαρωνείας με τον Κομοτηναίο πρωταθλητή Ζίου Ζίτσου

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Μαρωνείας με τον Κομοτηναίο πρωταθλητή Ζίου Ζίτσου

Τον Κομοτηναίο πρωταθλητή Ζίου Ζίτσου Ευάγγελο Χριστόπουλο, ο οποίος επί πολλά έτη προσφέρει εθελοντικά ως στέλεχος στις Εκκλησιαστικές Κατασκηνώσεις της Ιεράς Μητροπόλεως Μαρωνείας και Κομοτηνής, κάλεσε και υποδέχθηκε εγκάρδια σήμερα το πρωί (Τρίτης, 5ης Απριλίου 2022), ο Σεβ. Μητροπο­λίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων.

Τον συνεχάρη για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Πανευρωπαικό Πρωτάθλημα, που διεξήχθη στο Ηράκλειο Κρήτης και του ευχήθηκε ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων