04/12/2022 04/12/2022 O Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων τέλεσε τα εγκαίνια των προστατευομένων εργαστηρίων ατόμων με νοητική αναπηρία της ιδιωτικής Κεφαλαιουχικής Εταιρείας «αξίΖΩ», που βρίσκονται στην διασταύρωση Καρυδιάς – Κομοτηνής. Στα εργαστήρια αυτά τα άτομα με νοητική υστέρηση δραστηριοποιούνται στην παρασκευή χειροποίητων προϊόντων (ζυμαρικών, γλυκών κουταλιού κ.λ.π.) και διακρίνονται για το κάλλος και την αρτιότητά...
04 Δεκεμβρίου, 2022 - 17:12
Τελευταία ενημέρωση: 04/12/2022 - 17:17

Ο Μητροπολίτης Μαρωνείας στα εγκαίνια των εργαστηρίων ατόμων με νοητική αναπηρία

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Μαρωνείας στα εγκαίνια των εργαστηρίων ατόμων με νοητική αναπηρία

O Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων τέλεσε τα εγκαίνια των προστατευομένων εργαστηρίων ατόμων με νοητική αναπηρία της ιδιωτικής Κεφαλαιουχικής Εταιρείας «αξίΖΩ», που βρίσκονται στην διασταύρωση Καρυδιάς – Κομοτηνής.

Στα εργαστήρια αυτά τα άτομα με νοητική υστέρηση δραστηριοποιούνται στην παρασκευή χειροποίητων προϊόντων (ζυμαρικών, γλυκών κουταλιού κ.λ.π.) και διακρίνονται για το κάλλος και την αρτιότητά τους.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων