26/05/2023 26/05/2023 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων κατόπιν ευγενικής πρόσκλησης του Πανοσιολογιωτάτου Καθηγουμένου της Ιεράς Μονής Ιβήρων Αγίου Όρους Αρχιμανδρίτου Ναθαναήλ μετέβη την Πέμπτη 25 Μαΐου 2023 στην Ιερά Μονή και προέστη της πανηγυρικής Ιεράς Αγρυπνίας επί τη μνήμη των Αγίων Κτητόρων Αυτής, Οσίων Πατέρων ημών, Ιωάννου, Ευθυμίου και Γεωργίου των Ιβήρων. Στον λόγο...
26 Μαΐου, 2023 - 21:40
Τελευταία ενημέρωση: 26/05/2023 - 21:34

Ο Μητροπολίτης Μαρωνείας στην Ιερά Μονή Ιβήρων Αγίου Όρους

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Μαρωνείας στην Ιερά Μονή Ιβήρων Αγίου Όρους

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων κατόπιν ευγενικής πρόσκλησης του Πανοσιολογιωτάτου Καθηγουμένου της Ιεράς Μονής Ιβήρων Αγίου Όρους Αρχιμανδρίτου Ναθαναήλ μετέβη την Πέμπτη 25 Μαΐου 2023 στην Ιερά Μονή και προέστη της πανηγυρικής Ιεράς Αγρυπνίας επί τη μνήμη των Αγίων Κτητόρων Αυτής, Οσίων Πατέρων ημών, Ιωάννου, Ευθυμίου και Γεωργίου των Ιβήρων.

Στον λόγο του εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για την συμμετοχή του στις Iερές Ακολουθίες και επικαλέστηκε τις πρεσβείες της Κυράς του Αγίου Όρους στους ασκητικούς αγώνες της Αδελφότητος.

Στη συνέχεια μετέβη στην Ιερά Επιστασία και συναντήθηκε με τον Πρωτεπιστάτη Γέροντα Χριστοφόρο Ιβηρίτη και τους Επιστάτες της Ιεράς Κοινότητας του Αγίου Όρους.

Περισσότερες φωτογραφίες στο άλμπουμ:

Ο ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΙΒΗΡΩΝ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων