01/10/2022 01/10/2022 Στην τελετή απονομής πτυχίων των Δοκίμων Αστυφυλάκων Κομοτηνής παρέστη ο Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων, οι οποίοι ολοκλήρωσαν την εκπαίδευσή τους, παρουσία του υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη, κ. Ελευθερίου Οικονόμου, του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστρατήγου κ. Κωνσταντίνου Σκούμα και του Διοικητού των Σχολών Αστυφυλάκων, Αστυνομικού Διευθυντού κ. Κωνσταντίνου Βλάχου. Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε στους...
01 Οκτωβρίου, 2022 - 16:34
Τελευταία ενημέρωση: 01/10/2022 - 16:37

Ο Μητροπολίτης Μαρωνείας στην τελετή απονομής πτυχίων στους νέους αστυφύλακες στην Σχολή Αστυφυλάκων Κομοτηνής

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Μαρωνείας στην τελετή απονομής πτυχίων στους νέους αστυφύλακες στην Σχολή Αστυφυλάκων Κομοτηνής

Στην τελετή απονομής πτυχίων των Δοκίμων Αστυφυλάκων Κομοτηνής παρέστη ο Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων, οι οποίοι ολοκλήρωσαν την εκπαίδευσή τους, παρουσία του υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη, κ. Ελευθερίου Οικονόμου, του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστρατήγου κ. Κωνσταντίνου Σκούμα και του Διοικητού των Σχολών Αστυφυλάκων, Αστυνομικού Διευθυντού κ. Κωνσταντίνου Βλάχου.

Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε στους νέους Αστυφύλακες πλούσια την ευλογία του Θεού για την επιτυχή επιτέλεση των νέων καθηκόντων τους.

Περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων