30/09/2022 30/09/2022 Επί τη εορτή του Οσίου Ρωμανού του Μελωδού, ο Σεβασμιώ­τατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων ιερούργησε σήμερα στην αίθουσα του αμφιθεά­τρου του Μουσικού Γυμνασίου – Λυκείου Κομοτηνής. Μάλιστα μαθήτρια του σχολείου αναφέρθηκε στον βίο και την προσφορά του Οσίου στην υμνογραφία της Εκκλησίας. Το ιερό παρεκκλήσι του Μουσικού Γυμνασίου – Λευκείου είναι αφιερωμένο στον Όσιο...
30 Σεπτεμβρίου, 2022 - 21:47
Τελευταία ενημέρωση: 30/09/2022 - 21:48

Ο Μητροπολίτης Μαρωνείας στο Μουσικό Γυμνάσιο-Λύκειο Κομοτηνής

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Μαρωνείας στο Μουσικό Γυμνάσιο-Λύκειο Κομοτηνής

Επί τη εορτή του Οσίου Ρωμανού του Μελωδού, ο Σεβασμιώ­τατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων ιερούργησε σήμερα στην αίθουσα του αμφιθεά­τρου του Μουσικού Γυμνασίου – Λυκείου Κομοτηνής. Μάλιστα μαθήτρια του σχολείου αναφέρθηκε στον βίο και την προσφορά του Οσίου στην υμνογραφία της Εκκλησίας.

Το ιερό παρεκκλήσι του Μουσικού Γυμνασίου – Λευκείου είναι αφιερωμένο στον Όσιο Ρωμανό τον Μελωδό.

Ο Σεβασμιώτατος στο τέλος της Θείας Λειτουργίας επεξήγησε τα συμβαίνοντα εν Αυτή και τα πνευματικά νοήματα που αποκομίζουμε από τη μετοχή μας στο Μυστήριο των Μυστηρίων και ευχαρίστησε την διοίκηση του Σχολείου, τον Σύλλογο των Καθηγητών και τον Σύλλογο των Γονέων και Κηδεμόνων, κυρίως δε τα παιδιά για την προσευχητική συμμετοχή τους στη Θεία Λειτουργία.

 

Περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων