08/07/2022 08/07/2022 Παρουσία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη πραγματοποιήθηκαν σήμερα το πρωί από τον Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμονα τα εγκαίνια των νέων Κατασκηνώσεων της Ιεράς Μητρόπολης στο Κρυονέρι Ροδόπης Μετά την ακολουθία του αγιασμού ο Πρωθυπουργός αφού ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις των Κατασκηνώσεων, ευχήθηκε στους μικρούς κατασκηνωτές μία ευχάριστη και χαρούμενη κατασκηνωτική περίοδο, εξήρε τόσο το ειδυλλιακό,...
08 Ιουλίου, 2022 - 11:17
Τελευταία ενημέρωση: 08/07/2022 - 14:11

Παρουσία του Πρωθυπουργού τα Εγκαίνια των Κατασκηνώσεων της Μητρόπολης Μαρωνείας

Διαδώστε:
Παρουσία του Πρωθυπουργού τα Εγκαίνια των Κατασκηνώσεων της Μητρόπολης Μαρωνείας

Παρουσία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη πραγματοποιήθηκαν σήμερα το πρωί από τον Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμονα τα εγκαίνια των νέων Κατασκηνώσεων της Ιεράς Μητρόπολης στο Κρυονέρι Ροδόπης

Μετά την ακολουθία του αγιασμού ο Πρωθυπουργός αφού ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις των Κατασκηνώσεων, ευχήθηκε στους μικρούς κατασκηνωτές μία ευχάριστη και χαρούμενη κατασκηνωτική περίοδο, εξήρε τόσο το ειδυλλιακό, παραθαλάσσιο φυσικό κάλλος της περιοχής που βρίσκονται οι άρτια οργανωμένες, όπως επεσήμανε, Κατασκηνώσεις, όσο και τη σημασία του έργου αυτού, στην ανάδειξη της όλης περιοχής.

Εν συνεχεία, ο Σεβασμιώτατος βράβευσε τον νυν Περιφερειάρχη της Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, κ. Χρήστο Μέτιο, καθώς και τον πρώην Περιφερειάρχη της Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης κ. Άρη Γιαννακίδη για την όλη προσφορά και έργο τους μέχρι σήμερα.

Το παρών έδωσαν ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης κ. Νίκος Τσαλικίδης, δήμαρχοι καθώς και εκπρόσωποι φορέων της ευρύτερης περιοχής.

Πατήστε ΕΔΩ για περισσότερες φωτογραφίες

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων