07/07/2021 08/07/2021 Προσκυνηματική επίσκεψη στο Ιερό Παρεκκλήσιο της Αγίας Κυριακής του οικισμού Ροδίτη Κομοτηνής πραγματοποίησε ο Σεβ. Μητροπολίτης Προύσης κ. Ιωακείμ του Οικουμενικού Πατριαρχείου την Τετάρτη 7 Ιουλίου 2021, ανήμερα της εορτής της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Κυριακής. Στο Παρεκκλήσιο ιερούργησε ο Σεβ. Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων, ο οποίος τον καλοσώρισε και του ευχήθηκε εγκαρδίως ευλογημένη και φωτισμένη...
07 Ιουλίου, 2021 - 15:22
Τελευταία ενημέρωση: 08/07/2021 - 0:58

Προσκυνηματική επίσκεψη Μητροπολίτη Προύσης στην Ι.Μ. Μαρωνείας

Διαδώστε:
Προσκυνηματική επίσκεψη Μητροπολίτη Προύσης στην Ι.Μ. Μαρωνείας

Προσκυνηματική επίσκεψη στο Ιερό Παρεκκλήσιο της Αγίας Κυριακής του οικισμού Ροδίτη Κομοτηνής πραγματοποίησε ο Σεβ. Μητροπολίτης Προύσης κ. Ιωακείμ του Οικουμενικού Πατριαρχείου την Τετάρτη 7 Ιουλίου 2021, ανήμερα της εορτής της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Κυριακής.

Στο Παρεκκλήσιο ιερούργησε ο Σεβ. Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων, ο οποίος τον καλοσώρισε και του ευχήθηκε εγκαρδίως ευλογημένη και φωτισμένη Αρχιερατική Διακονία. Ο Σεβ. Μητροπολίτης Προύσης, αφού ευχαρίστησε για την υποδοχή, μετέφερε τις ευχές και τις ευλογίες του Παναγιωτάτου Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου προς τον κλήρο και τον λάο της Μητροπόλεως και στην συνέχεια αναχώρησε.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων