09/10/2021 21/10/2021 Την ενορία της Νέας Καλλίστης επισκέπτεται αύριο, Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2021, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων. θα λειτουργήσει το πρωί στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στο πλευρό του εφημέριου, Πρεσβ. Ιωάννη Δημητρόπουλου, ενός από τους δεκάδες νέους ιερείς που χειροτόνησε ο ίδιος από την ενθρόνιση του και μετά στην Ιερά Μητρόπολη Μαρωνείας...
09 Οκτωβρίου, 2021 - 14:40
Τελευταία ενημέρωση: 21/10/2021 - 18:50

Στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Νέας Καλλίστης θα ιερουργήσει ο Μητροπολίτης Μαρωνείας

Διαδώστε:
Στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Νέας Καλλίστης θα ιερουργήσει ο Μητροπολίτης Μαρωνείας

Την ενορία της Νέας Καλλίστης επισκέπτεται αύριο, Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2021, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων.

θα λειτουργήσει το πρωί στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στο πλευρό του εφημέριου, Πρεσβ. Ιωάννη Δημητρόπουλου, ενός από τους δεκάδες νέους ιερείς που χειροτόνησε ο ίδιος από την ενθρόνιση του και μετά στην Ιερά Μητρόπολη Μαρωνείας και Κομοτηνής.

Κατόρθωσε έτσι σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα να «εμπλουτίσει» με νέους σε ηλικία ιερείς τους κόλπους μιας γερασμένης μέχρι τότε Μητρόπολης.

 

Πηγή: ertnews.gr

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων