25/06/2022 25/06/2022 Στο πλαίσιο της επίσκεψης της στην περιοχή της Ροδόπης, η Υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη επισκέφθηκε το Σάββατο 25 Ιουνίου 2022 τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμωνα με τον οποίο συζήτησε για τα τελούμενα έργα συντήρησης και αποκατάστασης κτηριακών συγκροτημάτων, που άπτονται της αρμοδιότητος του Υπουργείου Πολιτισμού. Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε την Υπουργό για το...
25 Ιουνίου, 2022 - 15:25
Τελευταία ενημέρωση: 25/06/2022 - 23:47

Στον Μητροπολίτη Μαρωνείας η Υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη

Διαδώστε:
Στον Μητροπολίτη Μαρωνείας η Υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη

Στο πλαίσιο της επίσκεψης της στην περιοχή της Ροδόπης, η Υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη επισκέφθηκε το Σάββατο 25 Ιουνίου 2022 τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμωνα με τον οποίο συζήτησε για τα τελούμενα έργα συντήρησης και αποκατάστασης κτηριακών συγκροτημάτων, που άπτονται της αρμοδιότητος του Υπουργείου Πολιτισμού.

Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε την Υπουργό για το αυξημένο ενδιαφέρον της για την περιοχή και της ευχήθηκε πλούσια την ευλογία του Θεού στη ζωή και τα έργα της.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων