04/10/2021 04/10/2021 Το πρωί της Κυριακής ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων χοροστάτησε κατά την Τελετή Ονομασίας – Απονομής Πτυχίων Νέων Αστυφυλάκων της 23ης εκπαιδευτικής σειράς 2019-2021 που τελέστηκε στο Τμήμα Δοκίμων Αστυφυλάκων Κομοτηνής της Σχολής Αστυφυλάκων Νομού Ροδόπης, παρουσία του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Στρατήγου Μιχαήλ Καραμαλάκη, ο οποίος συνοδευόταν από τον Περιφερειακό Διευθυντή...
04 Οκτωβρίου, 2021 - 12:04
Τελευταία ενημέρωση: 04/10/2021 - 13:40

Στον Μητροπολίτη Μαρωνείας ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ.

Διαδώστε:
Στον Μητροπολίτη Μαρωνείας ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ.

Το πρωί της Κυριακής ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων χοροστάτησε κατά την Τελετή Ονομασίας – Απονομής Πτυχίων Νέων Αστυφυλάκων της 23ης εκπαιδευτικής σειράς 2019-2021 που τελέστηκε στο Τμήμα Δοκίμων Αστυφυλάκων Κομοτηνής της Σχολής Αστυφυλάκων Νομού Ροδόπης, παρουσία του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Στρατήγου Μιχαήλ Καραμαλάκη, ο οποίος συνοδευόταν από τον Περιφερειακό Διευθυντή Αστυνομίας Ανατολικής Μακεδονία και Θράκης και από τον Αστυνομικό Διευθυντή Ροδόπης.

Μετά το πέρας της Τελετής ο Σεβασμιώτατος δέχθηκε στο Γραφείο του τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας και την συνοδεία του, με τους οποίους είχανε μια θερμή και επικοδομητική συζήτηση.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων