20/02/2020 20/02/2020 Το πρωί της Πέμπτης, 20ης Φεβρουαρίου 2020, ο νέος Αρχιπύραρχος Κωνσταντίνος Δαδούδης ο οποίος ανέλαβε και επισήμως την Διοίκηση της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, επεσκέφθη τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Παντελεήμων συνεχάρη τον νέον Διοικητήν επί τη αναλήψει των καθηκόντων του και...
20 Φεβρουαρίου, 2020 - 16:02
Τελευταία ενημέρωση: 20/02/2020 - 15:53

Στον Μητροπολίτη Μαρωνείας ο νέος Διοικητής της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης

Διαδώστε:
Στον Μητροπολίτη Μαρωνείας ο νέος Διοικητής της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης

Το πρωί της Πέμπτης, 20ης Φεβρουαρίου 2020, ο νέος Αρχιπύραρχος Κωνσταντίνος Δαδούδης ο οποίος ανέλαβε και επισήμως την Διοίκηση της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, επεσκέφθη τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Παντελεήμων συνεχάρη τον νέον Διοικητήν επί τη αναλήψει των καθηκόντων του και του ευχήθηκε την άνωθεν ενίσχυσιν ώστε να ανταποκριθή στα πολύπλευρα καθήκοντά του .

Ακολούθως, ο κ. Διοικητής ευχαρίστησε με την σειράν του τον Σεβασμιώτατον Μητροπολίτην διά την υποδοχήν και ανέπτυξε μετ’ αυτού εποικοδομητικήν συζήτησιν.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων