06/07/2022 06/07/2022 Η έδρα της Ιεράς Μητροπόλεως Μαρωνείας και Κομοτηνής ήταν ο πρώτος σταθμός της επίσκεψης κλιμακίου της Νέας Δημοκρατίας στην Κομοτηνή με επικεφαλής τον Υπουργό Οικονομικών, Χρήστο Σταϊκούρα. Ο κ. Σταϊκούρας έγινε δεκτός από τον Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμονα με τον οποίο συζήτησαν θέματα που απασχολούν την περιοχή καθώς και τρέχοντα ζητήματα της επικαιρότητας....
06 Ιουλίου, 2022 - 11:50
Τελευταία ενημέρωση: 06/07/2022 - 12:42

Στον Μητροπολίτη Μαρωνείας ο Υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας

Διαδώστε:
Στον Μητροπολίτη Μαρωνείας ο Υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας

Η έδρα της Ιεράς Μητροπόλεως Μαρωνείας και Κομοτηνής ήταν ο πρώτος σταθμός της επίσκεψης κλιμακίου της Νέας Δημοκρατίας στην Κομοτηνή με επικεφαλής τον Υπουργό Οικονομικών, Χρήστο Σταϊκούρα.

Ο κ. Σταϊκούρας έγινε δεκτός από τον Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμονα με τον οποίο συζήτησαν θέματα που απασχολούν την περιοχή καθώς και τρέχοντα ζητήματα της επικαιρότητας.

Τα υπόλοιπα μέλη του κλιμακίου απαρτίζονταν από τον Υφυπουργό Πολιτισμού Ν. Γιατρομανωλάκη, το Γ Γ. Του Υπουργείου Υγείας Μ. Θεμιστοκλέους, τους Βουλευτές Φ. Αραμπατζή και Σπ. Τσιλιγγίρη, ενώ τους συνόδευσε ο Βουλευτής Ροδόπης κ. Ευριπίδης Στυλιανίδης.

Σε δήλωσή του με το πέρας της συνάντησης ο κ. Σταϊκούρας επεσήμανε πως είναι μια ευκαιρία να ακούσουμε, να ξεδιπλώσουμε πολιτικές αλλά και προτεραιότητες για την επόμενη περίοδο. Είναι σημαντικό να συζητάς με την κοινωνία, να αφουγκράζεσαι τις αγωνίες, τους προβληματισμούς και κάθε φορά να βελτιστοποιείς τις πολιτικές.

Ακολούθησε επίσκεψη στο Γενικό Νοσοκομείο της πόλης με τον κ. Στυαλιανίδη να γράφει σε ανάρτησή του: “Τους ευχαριστώ για την ανταπόκριση που δείχνουν στα θέματα του Νομού μας”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων