27/11/2021 27/11/2021 O Βουλευτής του ΚΙΝ.ΑΛ. και πρώην Υπουργός κ. Ανδρέας Λοβέρδος ευρισκόμενος στην Κομοτηνή, επισκέφθηκε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμονα στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως την Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2021. Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τον Υπουργό για την τιμητική επίσκεψή του, τον ενημέρωσε για το έργο της ακριτικής και ευαίσθητης Ιεράς Μητροπόλεως και του...
27 Νοεμβρίου, 2021 - 10:45
Τελευταία ενημέρωση: 27/11/2021 - 10:58

Συνάντηση Μητροπολίτη Μαρωνείας με τον Ανδρέα Λοβέρδο

Διαδώστε:
Συνάντηση Μητροπολίτη Μαρωνείας με τον Ανδρέα Λοβέρδο

O Βουλευτής του ΚΙΝ.ΑΛ. και πρώην Υπουργός κ. Ανδρέας Λοβέρδος ευρισκόμενος στην Κομοτηνή, επισκέφθηκε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμονα στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως την Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2021.

Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τον Υπουργό για την τιμητική επίσκεψή του, τον ενημέρωσε για το έργο της ακριτικής και ευαίσθητης Ιεράς Μητροπόλεως και του ευχήθηκε επιτυχία στο ευθυνοφόρο έργο του.

Από την πλευρά του ο κ. Υπουργός ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο για την υποδοχή και ακολούθησε εποικοδομητική συζήτηση μεταξύ των δύο πλευρών.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων