19/07/2021 19/07/2021 Το Σάββατο, 17 Ιούλιου, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Χριστουπόλεως κ. Εμμανουήλ, συναντήθηκε με τον Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμονα , ο οποίος τον καλωσόρισε και τον ξενάγησε στους Ιερούς Ναούς της πόλης. Μάλιστα, στη συνάντησή τους αντάλλαξαν ευχές και απόψεις για θέματα της επικαιρότητας. Ο Σεβ. Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής απέστειλε τις ευχές του στον...
19 Ιουλίου, 2021 - 11:15
Τελευταία ενημέρωση: 19/07/2021 - 10:46

Τη Μητρόπολη επισκέφθηκε ο Επίσκοπος Χριστουπόλεως

Διαδώστε:
Τη Μητρόπολη επισκέφθηκε ο Επίσκοπος Χριστουπόλεως

Το Σάββατο, 17 Ιούλιου, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Χριστουπόλεως κ. Εμμανουήλ, συναντήθηκε με τον Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμονα , ο οποίος τον καλωσόρισε και τον ξενάγησε στους Ιερούς Ναούς της πόλης. Μάλιστα, στη συνάντησή τους αντάλλαξαν ευχές και απόψεις για θέματα της επικαιρότητας.

Ο Σεβ. Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής απέστειλε τις ευχές του στον Σεβ. Μητροπολίτη Γερμανίας κ. Αυγουστίνο και ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος, αφού τον ευχαρίστησε για την υποδοχή, αναχώρησε.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων