08/07/2021 08/07/2021 Την Τετάρτη, 7 Ιουλίου2021, ο Σεβ. Μητροπολίτης Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου κ. Ιερόθεος, συνοδευόμενος από τον Παναοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη π. Κύριλλο Αλεξανδρόπουλο, διερχόμενος από την Ιερά Μητρόπολή Μαρωνείας και Κομοτηνής επισκέφθηκε εθιμοτυπικώς τον οικείο Ποιμενάρχη κ. Παντελεήμονα, ο οποίος αφού τον καλοσώρισε εγκαρδίως, τον ξενάγησε στους Ιερούς Ναούς της πόλεως, κυρίως δε στον Μητροπολιτικό Ναό της...
08 Ιουλίου, 2021 - 11:06
Τελευταία ενημέρωση: 08/07/2021 - 11:07

Τη Μητρόπολη Μαρωνείας επισκέφθηκε ο Μητροπολίτης Λήμνου

Διαδώστε:
Τη Μητρόπολη Μαρωνείας επισκέφθηκε ο Μητροπολίτης Λήμνου

Την Τετάρτη, 7 Ιουλίου2021, ο Σεβ. Μητροπολίτης Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου κ. Ιερόθεος, συνοδευόμενος από τον Παναοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη π. Κύριλλο Αλεξανδρόπουλο, διερχόμενος από την Ιερά Μητρόπολή Μαρωνείας και Κομοτηνής επισκέφθηκε εθιμοτυπικώς τον οικείο Ποιμενάρχη κ. Παντελεήμονα, ο οποίος αφού τον καλοσώρισε εγκαρδίως, τον ξενάγησε στους Ιερούς Ναούς της πόλεως, κυρίως δε στον Μητροπολιτικό Ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, όπου ολοκληρώνονται οι εργασίες αποκατάστασης αυτού.

Ο Σεβ. Μητροπολίτης Λήμνου ευχαριστώντας για την θερμή υποδοχή και κατόπιν αναχώρησε για την Λήμνο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων