19/09/2019 19/09/2019 Στα πλαίσια του χθεσινού φιλικού που έδωσε η ομάδα του Πανθρακικού με την Ένωση Αλεξανδρούπολης στο ΔΑΚ Κομοτηνής τελέσθηκε και ο καθιερωμένος ετήσιος αγιασμός για την έναρξη της αγωνιστικής χρονιάς. Το «παρών» στην τελετή έδωσε ο Σεβ. Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων που ευλόγησε τα ποδοσφαιρικά τμήματα του Πανθρακικού, την διοίκηση. Η διοίκηση για...
19 Σεπτεμβρίου, 2019 - 11:30

Το δώρο του Πανθρακικού στον Μητρ. Μαρωνείας

Διαδώστε:
Το δώρο του Πανθρακικού στον Μητρ. Μαρωνείας

Στα πλαίσια του χθεσινού φιλικού που έδωσε η ομάδα του Πανθρακικού με την Ένωση Αλεξανδρούπολης στο ΔΑΚ Κομοτηνής τελέσθηκε και ο καθιερωμένος ετήσιος αγιασμός για την έναρξη της αγωνιστικής χρονιάς.

Το «παρών» στην τελετή έδωσε ο Σεβ. Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων που ευλόγησε τα ποδοσφαιρικά τμήματα του Πανθρακικού, την διοίκηση.

Η διοίκηση για να τον τιμήσει από την πλευρά της μετά το πέρας του αγιασμού του δώρισε μια υπογεγραμμένη φανέλα της ομάδας της Κομοτηνής ως ελάχιστο δείγμα αναγνώρισης της προσφοράς του στην τοπική κοινωνία.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων