09/10/2022 09/10/2022 Στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Νέας Σάντας ιερούργησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων την Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2022, και τέλεσε την εις Πρεσβύτερον Χειροτονία του Διακόνου Γεωργίου Αθανασιάδη, ο οποίος και θα είναι ο νέος Εφημέριος της εν λόγω Ενορίας. Στον λόγο του ο Σεβασμιώτατος, προέτρεψε τον χειροτο­νούμενο να διακονήσει τα Μυστήρια...
09 Οκτωβρίου, 2022 - 19:41
Τελευταία ενημέρωση: 09/10/2022 - 20:03

Χειροτονία Πρεσβυτέρου τέλεσε ο Μητροπολίτης Μαρωνείας

Διαδώστε:
Χειροτονία Πρεσβυτέρου τέλεσε ο Μητροπολίτης Μαρωνείας

Στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Νέας Σάντας ιερούργησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων την Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2022, και τέλεσε την εις Πρεσβύτερον Χειροτονία του Διακόνου Γεωργίου Αθανασιάδη, ο οποίος και θα είναι ο νέος Εφημέριος της εν λόγω Ενορίας.

Στον λόγο του ο Σεβασμιώτατος, προέτρεψε τον χειροτο­νούμενο να διακονήσει τα Μυστήρια της Εκκλησίας μετά φόβου Θεού, πίστεως και αγάπης, οδηγώντας τον πιστό λαό του Θεού σε οδούς σωτηρίας. Επίσης παρεκάλεσε τους πιστούς της Ενορίας να περιβάλουν με αγάπη και στοργή τον νέο Εφημέριο και να είναι συνοδοιπόροι στο έργο του.

Περισσότερες φωτογραφίες στο άλμπουμ:

ΧΕΙΡΟΤΟΝΙΑ ΠΡΕΣΒΥΤΕΡΟΥ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων