24/03/2023 24/03/2023 O Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων χοροστάτησε κατά την ακολουθία του Εσπερινού της Δ΄ Στάσεως των Χαιρετισμών στην Υπεραγία Θεοτόκο στον Ιερό Ναό Αγίου Ελευθερίου Φυλακών το πρωί της Παρασκευής 24 Μαρτίου 2023. Ακολούθως ο Σεβασμιώτατος χοροστάτησε κατά την ακολουθία του Εσπερινού της Εορτής του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου μετά της Δ΄ Στάσεως των...
24 Μαρτίου, 2023 - 18:45
Τελευταία ενημέρωση: 24/03/2023 - 17:32

Χοροστασίες του Μητροπολίτη Μαρωνείας στους Δ’ Χαιρετισμούς

Διαδώστε:
Χοροστασίες του Μητροπολίτη Μαρωνείας στους Δ’ Χαιρετισμούς

O Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων χοροστάτησε κατά την ακολουθία του Εσπερινού της Δ΄ Στάσεως των Χαιρετισμών στην Υπεραγία Θεοτόκο στον Ιερό Ναό Αγίου Ελευθερίου Φυλακών το πρωί της Παρασκευής 24 Μαρτίου 2023.

Ακολούθως ο Σεβασμιώτατος χοροστάτησε κατά την ακολουθία του Εσπερινού της Εορτής του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου μετά της Δ΄ Στάσεως των Χαιρετισμών στην Υπεραγία Θεοτόκο, στο Ιερό Παρεκκλήσιο Αγίας Παρασκευής, της 21ης Τεθωρακισμένης Ταξιαρχίας.

Περισσότερες φωτογραφίες στο άλμπουμ:

Η Δ΄ ΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΜΑΡΩΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων