18/05/2022 18/05/2022 Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων μνήμης για τα 100 χρόνια από την Μικρασιατική Καταστροφή, το Γραφείο Νεότητος της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσογαίας & Λαυρεωτικής διοργανώνει εκδήλωση μνήμης και τιμής με τίτλο «ΜΙΚΡΑΣΙΑ, Ανατολικά της καρδιάς» την Κυριακή 22 Μαΐου και ώρα 6:00 μ.μ. στον προαύλιο χώρο του Ι.Ν Αναλήψεως του Κυρίου Διασταύρωσης Ραφήνας.  Πρόκειται για μια εκδήλωση,...
18 Μαΐου, 2022 - 19:25
Τελευταία ενημέρωση: 18/05/2022 - 19:17

Εκδήλωση μνήμης και τιμής για τα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή

Διαδώστε:
Εκδήλωση μνήμης και τιμής για τα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων μνήμης για τα 100 χρόνια από την Μικρασιατική Καταστροφή, το Γραφείο Νεότητος της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσογαίας & Λαυρεωτικής διοργανώνει εκδήλωση μνήμης και τιμής με τίτλο «ΜΙΚΡΑΣΙΑ, Ανατολικά της καρδιάς» την Κυριακή 22 Μαΐου και ώρα 6:00 μ.μ. στον προαύλιο χώρο του Ι.Ν Αναλήψεως του Κυρίου Διασταύρωσης Ραφήνας. 

Πρόκειται για μια εκδήλωση, η οποία αποτελεί μια συλλογική προσπάθεια των κατηχητικών σχολείων της Μητροπόλεως Μεσογαίας & Λαυρεωτικής και έχει σκοπό να παρουσιάσει την πορεία του Μικρασιατικού πολιτισμού από τα αρχαία χρόνια μέχρι και τα γεγονότα της καταστροφής του 1922.

Η εκδήλωση περιλαμβάνει:

• Θεατρικό έργο
• Παραδοσιακούς χορούς
• Τραγούδια & Βυζαντινούς Ύμνους
• Έκθεση βιβλίου
• Εκθεσιακό πάρκο Μικρασιατικής Μνήμης
Την μουσική επιμέλεια έχει αναλάβει ο Χρίστος Τσιαμούλης.
Στην Εκδήλωση συμμετέχουν και Μικρασιατικοί Σύλλογοι της τοπικής κοινωνίας.

Πληροφορίες & επικοινωνία:
www.imml.gr
Τηλ: 210 6632276
Email: [email protected]

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων