20/07/2020 20/07/2020 Πραγματοποιείται αυτή την ώρα η τελετή αναγόρευσης του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μεσογαίας και Λαυρεωτικής σε Επίτιμο Διδάκτορα του Τμήματος Δημοσίας Διοίκησης της Σχολής Επιστημών Οικονομίας και Δημόσιας Διοίκησης στον κήπο του Παντείου Πανεπιστημίου. Η ομιλία του τιμώμενου Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικολάου έχει θέμα “Μένουμε Άνθρωποι – Γινόμαστε Άνθρωποι” ενώ θα συμμετάσχει η χορωδία...
20 Ιουλίου, 2020 - 20:13

Επίτιμος Διδάκτορας του Παντείου ο Μητροπολίτης Μεσογαίας

Διαδώστε:
Επίτιμος Διδάκτορας του Παντείου ο Μητροπολίτης Μεσογαίας

Πραγματοποιείται αυτή την ώρα η τελετή αναγόρευσης του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μεσογαίας και Λαυρεωτικής σε Επίτιμο Διδάκτορα του Τμήματος Δημοσίας Διοίκησης της Σχολής Επιστημών Οικονομίας και Δημόσιας Διοίκησης στον κήπο του Παντείου Πανεπιστημίου. Η ομιλία του τιμώμενου Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικολάου έχει θέμα “Μένουμε Άνθρωποι – Γινόμαστε Άνθρωποι” ενώ θα συμμετάσχει η χορωδία του Παντείου Πανεπιστημίου. 

Στις 20:45 είναι προγραμματισμένη κοινωνική εκδήλωση.

Δείτε τις φωτογραφίες:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων