05/12/2019 05/12/2019 Η Εκκλησία μας τιμά σήμερα 5 Δεκεμβρίου, την μνήμη του Αγίου Σάββα του Ηγιασμένου Ένα χρόνο πριν, τον Οκτώβριο του 2018,  παρουσία του Πατριάρχη Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλου, του Μητροπολίτη Μεσογαίας κ. Νικολάου και άλλων Ιεραρχών του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων πραγματοποιήθηκε η μεταφορά του Λειψάνου του Αγίου Σάββα σε νέα λάρνακα. Για τις συγκλονιστικές αυτές στιγμές στην Ιερά...
05 Δεκεμβρίου, 2019 - 8:02
Τελευταία ενημέρωση: 05/12/2019 - 11:27

ΜΑΡΤΥΡΙΑ: Ο Μητρ. Μεσογαίας μιλά για τον Άγιο Σάββα

Διαδώστε:
ΜΑΡΤΥΡΙΑ: Ο Μητρ. Μεσογαίας μιλά για τον Άγιο Σάββα

Η Εκκλησία μας τιμά σήμερα 5 Δεκεμβρίου, την μνήμη του Αγίου Σάββα του Ηγιασμένου

Ένα χρόνο πριν, τον Οκτώβριο του 2018,  παρουσία του Πατριάρχη Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλου, του Μητροπολίτη Μεσογαίας κ. Νικολάου και άλλων Ιεραρχών του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων πραγματοποιήθηκε η μεταφορά του Λειψάνου του Αγίου Σάββα σε νέα λάρνακα.

Για τις συγκλονιστικές αυτές στιγμές στην Ιερά Μονή του Αγίου Σάββα του Ηγιασμένου αλλά και για την μελέτη της νέας λάρνακας που έκανε ο ίδιος για να τοποθετηθεί το Άγιο Λείψανο, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσογαίας μίλησε αποκλειστικά στο Διεθνές Πρακτορείο Εκκλησιαστικών Ειδήσεων ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ .

Δείτε την περιγραφή του Σεβασμιωτάτου καθώς και σκηνές από την μετάθεση του Λειψάνου

Συνέντευξη: Δημήτρης Στρουμπάκος
Μαγνητοσκόπηση: Ανδρέας Χαλκιόπουλος
Μοντάζ Παναγιώτης Ποδαρόπουλος

Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΙΣ ΤΟΥ ΛΕΙΨΑΝΟΥ ΤΟΥ ΟΣΙΟΥ ΣΑΒΒΑ ΤΟΥ ΗΓΙΑΣΜΕΝΟΥ ΕΙΣ ΝΕΑΝ ΛΑΡΝΑΚΑ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων