03/05/2023 03/05/2023 Το Σάββατο 6 Μαΐου στις 19:30 στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητρόπολης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής στα Σπάτα θα πραγματοποιηθεί το Φροντιστήριο Κατηχητών του Ιδρύματος Νεότητας και Οικογένειας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών. Ομιλητής θα είναι ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικόλαος με θέμα «Το κενό μνημείο (η Ανάσταση του Κυρίου) ως νήμα ζωής». Θα...
03 Μαΐου, 2023 - 10:38
Τελευταία ενημέρωση: 03/05/2023 - 10:39

Ο Μητροπολίτης Μεσογαίας ομιλητής στο Φροντιστήριο Κατηχητών με θέμα «Το κενό μνημείο (η Ανάσταση του Κυρίου) ως νήμα ζωής»

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Μεσογαίας ομιλητής στο Φροντιστήριο Κατηχητών με θέμα «Το κενό μνημείο (η Ανάσταση του Κυρίου) ως νήμα ζωής»

Το Σάββατο 6 Μαΐου στις 19:30 στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητρόπολης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής στα Σπάτα θα πραγματοποιηθεί το Φροντιστήριο Κατηχητών του Ιδρύματος Νεότητας και Οικογένειας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών. Ομιλητής θα είναι ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικόλαος με θέμα «Το κενό μνημείο (η Ανάσταση του Κυρίου) ως νήμα ζωής».

Θα ακολουθήσει συζήτηση.
Στη Σύναξη καλούνται να συμμετάσχουν και τα μέλη των Νεανικών Συνάξεων (18-35) και Κατηχητές της της Ιεράς Μητρόπολης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων